Cykelcamp i Sydspanien

Vi tilbyder cykelcamps der kan skræddersyes efter Jeres behov. Vi hjælper med alt fra indlogering, cykelleje, guidede ture, sportsaktiviteter, coaching og meget mere.

Kontakt os for et tilbud

Perfekt location til cykling

Vi tilbyder cykelcamps i smukke omgivelser i Andalusien. 320 dages solskin om året giver de perfekte omstændigheder til cykling.

Vi tilbyder indlogering i delt dobbeltværelse med halv pension på sportsresortet Finca Naundrup i Calahonda, Mijas Costa. På resortet er der mange forskellige sportsfaciliteter så som beach volley, crossfit og fodbold.

Vi tilbyder nye highend FELT carbon cykler enten racercykel eller hardtail mountain bike. Inkluderer valgfrie pedaler, hjelm og drikkedunke. Cyklen indstilles efter dine mål for den bedste oplevelse.

Vi tilbyder cykelture med guide på 3-4 timer pr. dag. De guidede ture tilpasses gruppens niveau og vi cykler på stille veje med fantastiske omgivelser. Vores professionelle team står klar til at give dig den bedste cykel oplevelse.

Vi tilbyder ekstra ydelser som lufthavnstransfer, opgradering af cykel, enkeltværelse, frokost/madpakke, coaching, teambuilding og massage.

Vi tilbyder

Indlogering med halv pension på Finca Naundrup

Nye highend carbon cykler og guidede ture

Sportsaktiviteter, coaching, massage og lufthavnstransfer

Priser

Priserne er eksklusiv flybilletter og gælder for perioden januar til marts 2020 ved booking af minimum 4 deltagere. Der gives 10% rabat i uge 3, 5, 9 & 11.

 

4 DAGES CAMP 399€

4 overnatninger og halv pension
4 dages cykelleje
3 guidede ture

 

7 DAGES CAMP 649€

7 overnatninger og halv pension
7 dages cykelleje
5 guidede ture

 

Livet er bare nemmere når solen skinner!

Og det gør den 320 dage om året på Costa del Sol. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Lad os vide hvad Jeres ønsker og kriterier er, så vi sammen kan skræddersy den perfekte cykelcamp til Jer.

Kontakt os for et tilbud